Japandi badkamer: Oase van rust met natuurlijke materialen

Creëer een serene badkamer met de Japandi stijl. Deze unieke mix van Japans minimalisme en Scandinavische warmte resulteert in een rustgevende ruimte met natuurlijke materialen en zachte kleuren. Ontdek de kenmerken en haal inspiratie voor jouw Japandi badkamer.

De Japandi trend:

De Japandi stijl is een ware rage in interieurland. De badkamer is hierop geen uitzondering. De combinatie van Japans minimalisme en Scandinavische gezelligheid creëert een oase van rust en harmonie.

Kenmerken van een Japandi badkamer:

  • Natuurlijke uitstraling: Onder andere houtlook en natuursteenlook tegels. 
  • Zacht kleurenpalet: Neutrale tinten zoals hout, wit, beige, grijs en taupe vormen de basis. Accenten van pastelkleuren of zwart.
  • Minimalistische vormen: Kies voor strakke lijnen en functionele meubels. Overbodige decoratie is uit den boze.
  • Natuurlijke elementen: Haal de natuur naar binnen met planten, bloemen en kiezelstenen.
  • Serene sfeer: Zorg voor voldoende verlichting, zowel sfeervol als functioneel. Voeg kaarsen toe voor extra ambiance.

Inspiratie voor jouw Japandi badkamer:

  • Wandbekleding: Combineer houtlook strips met witte of beige tegels. Kies eventueel voor een visgraatpatroon of strips voor een unieke look.
  • Vloer: Ga voor een natuurlijke uitstraling met houtlook vloertegels of subtiele grijze vloertegels.
  • Meubels: Kies badkamermeubels met strakke lijnen en minimalistische designs. Wandmeubels met open vakken creëren een ruimtelijk gevoel.
  • Sanitair: Ga voor een vrijstaand bad of een badkuip met een natuurlijke uitstraling. Kies voor kranen in mat zwart of geborsteld messing.
  • Accessoires: Voeg natuurlijke materialen toe met accessoires zoals manden van zeegras, houten plankjes en katoenen handdoeken. Vergeet de plantjes niet!

De Japandi badkamer is perfect voor wie op zoek is naar rust en eenvoud. Met natuurlijke materialen, zachte kleuren en minimalistische vormen creëer je een oase van welzijn in jouw eigen huis.

Tegels voor je badkamer vloer en wand

Bij Vanhuus geloven we dat de vloer- en wandbekleding de basis vormen voor de sfeer van elke badkamer. Daarom bieden we een gevarieerd assortiment tegels aan die niet alleen de visuele aantrekkingskracht vergroten, maar ook duurzaamheid en functionaliteit combineren.

Onze badkamertegels zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, trends en veelzijdigheid. Of je nu op zoek bent naar een strakke, minimalistische uitstraling, een warme en rustieke ambiance of een levendige en speelse omgeving, we hebben tegels die aan jouw wensen voldoen.

Wij begrijpen dat een badkamer meer is dan alleen functioneel; het is een persoonlijke ruimte die jouw stijl weerspiegelt. Daarom staan we klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte badkamertegels die naadloos aansluiten bij jouw visie en behoeften.

Bezoek onze dealers of vraag een gratis monster aan om inspiratie op te doen en de ideale tegels te vinden die van jouw badkamer een ware blikvanger maken. Maak van jouw badkamer een ruimte waarin comfort, design en kwaliteit samenkomen.

Wil je meer weten over de Vanhuus tegelcollectie?